Vaikinų komanda keturkovės nugalėtoja ir puikūs „Vilčių startų” rezultatai

2017 m. gegužės 11 d. Kuršėnų sporto mokyklos stadione vyko Šiaulių rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių, gimusių 2003 m. ir jaunesnių, lengvosios atletikos keturkovės ir Šiaulių rajono lengvosios atletikos „Vilčių startų”, gimusių 2006 m. ir jaunesnių, varžybos. Į jas susirinko nemenkas dalyvių būrelis iš viso Šiaulių rajono. Keturkovės ir „Vilčių startų” varžybose startavo Šiaulių rajono sporto klubo „Lukas” ir Ginkūnų S. ir Vl. Zubovų mokyklos atstovai. Keturkovėje varžėsi merginų ir vaikinų komandos. Dalyviams reikėjo įveikti 4 rungtis: bėgti 60 m ir 500 m (merginoms) 800 m (vaikinams), šokti į tolį bei mesti 150 g kamuoliuką. Šios rungtys pagal daugiakovių skaičiavimo lenteles buvo vertinamos taškais. Komandinei užskaitai skaičiavosi penkių dalyvių daugiausiai surinkusių taškų suma. Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų mokyklos merginų komanda surinko 956 taškus ir tenkinosi antrąja vieta, nors po 3 rungčių lyderiavo. Merginų rezultatai:

Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų mokyklos vaikinų komanda surinko 1001 tašką ir tapo rajono nugalėtojais bei atstovaus Šiaulių rajoną zoninėse varžybose kitą trečiadienį. Vaikinų rezultatai:

Komandinės įskaitos nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti diplomais.
„Vilčių startų” varžybose geraiausiai sekėsi Ugnei Čepulytei, kuri nugalėjo tiek 60 m bėgime (rez. 9.7 s), tiek 300 m bėgime (rez. 1:00.1 min.). Romena Pataj 60 m bėgime, tenkinosi ketvirtąja vieta (rez. 10.0 s), o 300 m bėgime užėmė antrąją vietą (rez. 1:01.3 min.). Arnedas Morkys tapo nugalėtoju 60 m bėgime (rez. 9.4 s), o 300 m bėgime buvo trečias (rez. 55.9 s).
„Vilčių startų” varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais ir diplomais, prizininkai – diplomais.

Parašykite komentarą